Om oss

Gummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli, Maxxis, Roadcruza og Powertrac dekk til personbil, SUV, varebil og motorsykkel, samt Brock og Eta Beta felger.

Vi er også importør av Maxxis last- og bussdekk. Selskapets administrasjonskontor holder til i Asker, og vårt sentrallager er lokalisert på Bjerkås i Slemmestad (mellom Asker og Drammen). Vi har også regionlager i Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi er 18 ansatte og er i dag en av Norges raskest voksende dekkimportører.

I 2012 feiret Gummi Centralen 40 år som dekkimportør, og i 2014 ble selskapet kjøpt opp av RAC Group – som også eier Dekk1 kjeden og Ferno Norden.

LEVERANDØR TIL NORSK BILBRANSJE
Gummi Centralen er stolt leverandør til flere av landets ledende bilmerker. Våre fremste partnere for levering av komplette vinterhjul og løse dekk:

SERVICE
Gummi Centralen AS ønsker å gi kundene et totaltilbud av dekk med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi legger vekt på å yte god service ved og være leveringsdyktige, ha hyppig kundekontakt, gode systemer og rask distribusjon. Vi vet at ved å tilfredsstille de mange spesialønsker våre kunder har, skaffer vi oss et nødvendig forsprang. Vi vet samtidig at ved å være en sterk og pålitelig partner, vil vi oppfylle de krav markedet setter. Gummi Centralen AS ønsker et langvarig og forretningsmessig godt forhold til sine kunder.

MÅL
Vi har satt oss mål om bærekraftig drift og økte markedsandeler og i årene som kommer. Dette skal vi gjennomføre ved å knytte eksisterende kunder nærmere oss – men også ved å satse på udekkede distrikter.

GUMMI CENTRALEN AS OG MILJØHENSYN
Gummi Centralen AS er sertifisert Miljøfyrtårn i tillegg til å være medlem av Grønt Punkt Norge og Norsk Dekkretur. Vi har dermed lagt til rette for en miljøbevisst arbeidshverdag. Vi ønsker at våre leverandører oppfyller gitte miljømessige krav for å samarbeide med oss i fremtiden.

VÅRE SPONSORENGASJEMENT
For Gummi Centralen er det viktig å ta både lokale og nasjonale samfunnsansvar gjennom positive idrettsengasjement. Vi ønsker å identifisere oss med klubber og lag som representerer sunne verdier og holdninger, og som utviser en unik vinnerkultur. På bakgrunn av dette, så har vi følgende samarbeidsengasjement i 2019:

Norges Skiforbund Alpint
Frisk Asker Hockey
Stavanger Oilers

PIRELLI
Med Pirelli agenturet er Gummi Centralen AS totalleverandør av dekk. Bredden i Pirellis produktspekter sikrer vår markedsposisjon, og gjenspeiler den verdsettelsen våre kunder viser til dette velrenommerte dekkmerket. Pirelli er verdensledende innen lavprofildekk, og ligger fremst i utvikling og forskning. Pirelli-agenturet sikrer Gummi Centralen AS og selskapets forhandlere et strategisk viktig ”imageprodukt” bestående av kurante og lett omsettelige varer med høy gjennomsnittelig lønnsomhet. Pirelli er soleklar nummer 1 i Europa på ”High performance” dekk – ikke bare som originalutrustning til verdens ledende bilindustri, men også på ettermarkedet.

MAXXIS
Gummi Centralen AS fikk agenturet på Maxxis dekk for Norge i 2005. Maxxis er verdens 9.største dekkprodusent, og har sitt hovedsete i Taiwan. Med Maxxis kan vi tilby det Norske dekkmarkedet et bredt produktspekter i medium/lavprissegmentet. Både sommer og vinterdekk. Gummi Centralen AS er også valgt ut av Maxxis som deres samarbeidspartner på utvikling av nordiske vinterdekk.