Om oss

Gummi Centralen er den norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, varebil, SUV, motorsykkel, last og buss.

Selskapet ble etablert i 1972 og er med det én av de eldste privateide dekk-importørene i Norge. Vi har kontor i Asker, og lager på Bjerkås industriområde ved Slemmestad (ca. 8 km fra Asker). Vi er 18 ansatte, og er i dag en av Norges raskest voksende dekkimportører.

Pirelli

Pirelli er i dag den 5.største dekkprodusenten i verden, og en av de aller største hva gjelder originalmontering til bilindustrien. Pirelli-dekk distribueres i over 160 land, har 22 produksjonsanlegg fordelt på fire kontinenter, og sysselsetter 36 000 mennesker. Helt siden 1907 har Pirelli vært aktiv i motorsport og er i dag eksklusiv leverandør av dekk til Formel 1.

 

Maxxis

Maxxis er ansett som en av verdens mest innovative dekkprodusenter, og originalmonteres av en rekke av verdens ledende bilprodusenter. Med Maxxis dekk kan vi tilby norske forhandlere og forbrukere ett av de største produktspektrene i markedet i quality/økonomi prissegmentet, på både sommerdekk og nordiske vinterdekk.

 

Service

Vi ønsker å gi våre kunder et totaltilbud av dekk med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi legger vekt på å yte god service ved å være leveringsdyktige, ha hyppig kundekontakt, rask distribusjon, og ha en stabil og faglig dyktig stab. Vi vet at ved å tilfredsstille de mange spesialønsker våre kunder har, skaffer vi oss et nødvendig forsprang. Vi vet samtidig at ved å være en sterk og pålitelig partner, vil vi oppfylle de krav markedet setter.

 

Miljøhensyn

Gummi Centralen er sertifisert Miljøfyrtårn, i tillegg til å være medlem av Grønt Punkt Norge og Norsk Dekkretur. Vi har dermed lagt til rette for en miljøbevisst arbeidshverdag.